Creveti in sos curry

de RoXx in Fructe de mare, 17 Aug 2013 | 5089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. creveti decorticati
  • 150 ml. smantana
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura sos piri-piri
  • sare,piper
  • 1 lingura amestec curry
  • 50 gr. unt
  • 1 lingurita ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in sos curry:

Intr-un blender se pun cateii de usturoi,ghimbirul,ardeiul gras ,amestecul curry,sosul piri-piri,uleiul si se paseaza pana se formeaza o pasta.

Intr-o tigaie incinsa se pune untul si crevetii,lasandu-i cateva minute pana se patrund apoi se adauga pasta curry si se mai lasa 4-5 minute la foc mic.Se adauga si smantana,se asezoneaza cu sare si piper si se mai lasa cam 5 minute .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in sos curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RoXx 1

20.08.2013, 12:18

Multumesc

nadea68 1

06.10.2013, 00:13

RoXx 1

06.10.2013, 00:32

multu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun fancy: omleta cu carne de rac si rucola