Creveti in sos dulce picant cu busuioc

de Bya Ralu in Fructe de mare, 5 Aug 2015 | 4858 vizualizari

 

o minunatie a iesit

 

INGREDIENTE

  • 200 g creveti
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 4-5 rosii lunguiete
  • frunze de busuioc
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 plic zahar brun
  • peperoncino
  • sare/piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in sos dulce picant cu busuioc:

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit impreuna cu usturoiul pisat pentru cateva minute.

Crevetii se spala bine,se scurg de apa si se pun peste ceapa calita,se mai adauga putin ulei de masline.

Se stinge cu vinul alb,se pun frunzele de busuioc si rosiile taiate in patru.

Se condimenteaza si dupa cateva minute adaugam zaharul brun si otetul balsamic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in sos dulce picant cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu creveti si legume