Crochete de mazare uscata

de Catalina L in Mancaruri de legume, 8 Mar 2020 | 1816 vizualizari

 

Foarte bune si satioase, perfecte in perioada de post. Am utilizat mazare uscata verde adusa din Sicilia.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/crochete-de-mazare-uscata-dhal-phoulouri.html

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de mazare uscata galbena sau verde
  • 1/2 lingurita rasa de chimen macinat
  • 2-3 catei de usturoi
  • piper, sare dupa gust
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina de naut
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de mazare uscata:

 Mazarea uscata trebuie inmuiata in apa rece cel putin 3 ore.

Scurgeti-o si puneti-o la mixat cu usturoiul. Nu trebuie mixata chiar foarte fin.

Adaugati piper, chimen si boia de ardei.

Am adaugat 2 linguri de faina de naut ca sa se lege bine.

Formati crochete si puneti-le la prajit in uleiul cald.

Presarati boia de ardei deasupra.

Serviti-le cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de mazare uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu legume, la cuptor