Cum se decafeinizeaza ceaiul negru

de Mitinita in Bauturi, 14 Feb 2011 | 3206 vizualizari

 

Eu ma abtin sa le dau copiilor mei ceai negru,dar am gasit solutia potrivita sa impac si capra si iedul, asa ca beau si eu si ele si fiecare ne primim portia de cafeina potrivita.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de apa fierbinte
  • 1 plic de ceai negru
  • Optional: lamaie,miere,lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se decafeinizeaza ceaiul negru:

Se introduce plicul de ceai intr-o cana de apa fierbinte. Se lasa cam 30 de secunde,timp in care se elibereaza cafeina. Asta e ceaiul pentru mine.

Pentru copii,adaug acelasi plic de ceai intr-o alta.

Noua ne place cu lapte,dar cand racim apelam la miere si lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se decafeinizeaza ceaiul negru" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

MIUTA 1

14.02.2011, 19:36

LUK 1

14.02.2011, 21:10

interesant

adry88 1

10.06.2011, 15:50

tare interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceai negru cu condimente