Cum se prepara visinata

de Rocsi in Bauturi, 15 Iul 2011 | 6142 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Nu va dau cantitatile exacte pentru ca am pus dupa ochi!! asa ca puneti in functie de cate visine aveti, alcool dupa cat doriti sa iasa de tare visinata.

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
  • alcool de 95 de grade
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Indepartam coditele visinelor si le spalam bine.

le punem la scurs pe o sita.

intr-un borcan mare de sticla(eu am pus in unul de 5 kg) incepem sa asezam visinele.

punem un rand de visine,unul de zahar,iar visine,iar zahar,iar ultimul strat trebuie sa fie neaparat de zahar.

tineti borcanul in bucatarie.

amestecati in borcan zilnic,cam de 2-3 ori pe zi,pana ce zaharul se topeste,cam in 3,4 zile ar trebui sa se topeasca.

dupa ce s-a topit zaharul ,peste visine punem alcool(faceti visinata cat de tare doriti).

de acum dam visinata intr-un loc rece.

o lasam vreo 3,4 zile,apoi strecuram visinele si le aruncam,iar visinata o punem in sticle si o tinem la rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

20.07.2011, 19:10

poate sa aiba o super culoare daca nu le ai cu bautura nu bei

Ubulika 1

26.07.2011, 21:11

pffff sa tot fie 10 ani de cand n`am mai baut de-asta...daca nu mai bine

Rocsi 1

26.07.2011, 21:15

hai la un paharel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata