Decoct de flori de salcam

de Razvan Constantinescu in Bauturi, 2 Ian 2015 | 2913 vizualizari

 

Florile de salcam sunt benefice pentru persoanele care au gastrita, ulcer, migrene, afectiuni pulmonare (astm, tuse convulsiva, infectii ale cailor respiratorii), raceli sau viroze.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa;
  • o lingura flori de salcam uscate.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Decoct de flori de salcam:

Intr-un ibric se pune apa la foc impreuna cu florile de salcam si se fierb 5-10 minute. Dupa aceea, decoctul se strecoara intr-o cana. Se bea cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Decoct de flori de salcam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceai verde cu anason