Desert chec de post cu cacao si nuci

de deyutzky in Dulciuri, 11 Mar 2020 | 3516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte de migdale(eu am folosit o cana de 250ml)
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana zahar brun
  • 2 cani faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 cana nuca tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec de post cu cacao si nuci:

Amestecam intr-un bol laptele, uleiul si zaharul. Amestecam bine cu un tel pana cand zaharul se topeste.

Adaugam faina, cacaua si praful de copt si amestecam bine sa nu ramana cocoloase.

La final adaugam esenta de rom si nucile si amestecam cu o lingura.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si rasturnam compozitia.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C (foc mediu) si coacem aprox. 40-50 min.

Verificati cu o scobitoare daca checul este gata.

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu cacao si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert langosi de post cu gem si nuci