Desert tarta cu mere

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 27 Noi 2017 | 2849 vizualizari

 



"Tarte si placinte rumenite si iscusite"

 

INGREDIENTE

  • 2-3 mere
  • 1 bucata foietaj congelat
  • 3-4 linguri zahar
  • scortisoara
  • unt cat o nuca
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu mere:

Curatam merele de coaja si le taiem felii. Ungem cu unt un vas termorezistent, asezam feliile de mere si presaram peste ele zaharul si scortisoara.

Peste mere asezam o bucata de foietaj si introducem vasul la cuptor pana se rumeneste.

Scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca si apoi rasturnam tarta pe un platou.

Noi am servit-o asa simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si branza de vaci