Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cred ca devine tot mai evident faptul ca imi plac dip-urile, iar acesta poate fi devorat seara la un film chiar si in perioada postului, pentru ca nu contine nimic de "frupt", dar are gust delicios, ca un pacat :)
Vanata se inteapa frumos cu o furculita din loc in loc si se pune la copt in cuptorul incins. O intoarcem din cand in cand, sa nu se arda. Cand este gata, o scoatem pe o farfurie la racit. Dupa ce s-a racit aproape de tot, o taiam in doua si ii scoatem miezul. Pe care il punem intr-un robot de bucatarie impreuna cu uleiul de masline, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi taiati si pasta tahini. Se mixeaza bine pana devine ca o crema fina. Este foarte bun atat cu tortilla chips, cat si cu legume taiate fasii. Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult