Dovlecei umpluti cu carne

de Criss in Mancaruri cu carne, 10 Feb 2011 | 4323 vizualizari

 

Am ajuns si eu la reteta cu nr. 50. :)

 

INGREDIENTE

  • -2 dovlecei
  • -500 g carne tocata
  • -1 morcov
  • -1 ceapa verde
  • -marar
  • -2-3 linguri orez
  • -sare,
  • piper
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu carne:

Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua si se scobeste miezul cu seminte. Se pune sare si se lasa sa se inmoaie putin. Ceapa taiata si morcovul ras se calesc in ulei de masline. Se adauga carnea si orezul, sare, piper,putina apa si se lasa sa fiarba putin. Cu acest amestec se umple dovleceii. Deasupra se toarna suc de rosii diluat cu apa . Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 30 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 minute. Din cand in cand se pune cu lingura sos de rosii peste dovlecei. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Purcelus de lapte la cuptor,cu garnitura din legume si ciuperci