Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 3 Oct 2016 | 4629 vizualizari

 

Dovleceii umpluți s-au făcut singuri:))))) A avut grijă”cioroiul” ca să am mâncare caldă .
I-am pregătit de seara,iar dimineața i-am pus în vas pentru preparare. Ce buni au fost !

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • o ceapă
  • 3 linguri orez
  • 300 g carne tocată
  • sare
  • piper
  • 3 rosii+foaie de dafin
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa curățată, spălată, tocată marunt se amestecă împreună cu carnea tocată, orezul (spălat), sarea, piperul și pătrunjelul tocat mărunt (jumătate din el).

Dovleceii îi spălăm și îi tăiem de mărimea dorită.

Cu ajutorul unei lingurițe se scoate miezul fiecărei bucăți de dovlecel.

În locul miezului punem carnea pregătită anterior.

Așeazăm bucățile de dovlecel în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot .

Deasupra punem roșiile date pe răzătoare,foaia de dafin ,uleiul ,sare si piper după gust, 100 ml. apă și pornim aparatul pe programul High pentru 4 ore.

Decuplăm aparatul de la sursa de curent electric,ridicăm capacul și punem restul de pătrunjel .

La servire putem adăuga smântână sau iaurt,după preferință.

poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Am avut 2 dovlecei lungi ,Am tăiat dovlecelul in 3.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu prune uscate la slow cooker Crock-Pot 3,5 L