Drob din organe de iepure de casa

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 7729 vizualizari

 

Nu pot sa va spun decat ca a iesit o bunatate!Nu dau cantitatile ,pentru ca am folosit organele de la in iepure.

 

INGREDIENTE

  • rinichi
  • ficat
  • inima
  • o bucata de carne
  • 2 oua
  • o foaie dafin
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • pipe
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de iepure de casa:

Punem la fiert organele impreuna cu foaia de dafin.

Cupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca.

Ceapa o tocam marunt si o inabusim in putina apa.

Cand organele s-au racit le dam prin masina de tocat.

Intr-un vas amestecam organele tocate,ceapa ,usturoiul pisat ,cele doua oua,sare ,piper si patrunjelul tocat marunt.

Ungem o tava,eu am folosit un vas yena,punem compozitia si deasupra turnam oul batut.

Dam la cuptor pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca si servim cu mustar sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de iepure de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou aperitiv de sarbatoare