Dulceata de banane

de mimmi in Dulceata / Gem, 9 Aug 2010 | 8701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane
  • 1 cana de zahar
  • 1 jumatate lamaie
  • 1 cana apa
  • 1 jumatate plic gelfix 2 in 1 de la Dr. Oetker
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de banane:

Se taie bananele felii si se stropesc cu suc de lamaie.Se pun intr-o cratita bananele,apa si gelfixul amestecat cu 1 lingura de zahar.Cand da in clocot se adauga si restul de zahar si se mai lasa la fiert cca 5 min din momentul in care incepe din nou sa fiarba.(sau pana compozitia e legata,pentru proba se pune 1 lingurita de dulceata pe o farfurioara,iar daca se intareste destul de repede si nu curge e gata.)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata si gem de caise