Dulceata din coaja de pepene verde

de Mitinita in Conserve, 29 Iul 2012 | 4005 vizualizari

 

As mai incerca si o combinatie cu apa de trandafir

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaja de pepene
  • 300 g zahar
  • o cescuta de apa
  • 1 lingura scortisoara Kotanyi
  • 1 lingurita nucsoara Kotanyi
  • 1 lingurita ghimbir Kotanyi
  • cateva boabe cardamon crapate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din coaja de pepene verde:

Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor. Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta. Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din coaja de pepene verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

iry-gabriela 1

30.07.2012, 05:08

as face si eu dar dupa cate vad anul asta pepenii au o coaja asa subtire ca nici nu am ce sa scot.....cati pepeni imi trebuie ???

mamaieelena 1

30.07.2012, 06:50

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:29

Si eu o fac si e una din preferintele mele culinare! Deliciu total!Eu o gasesc fantastica Miti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pepenasi la otet