Empanada cu brocoli

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2010 | 6194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 brocoli
  • 4 oua
  • 3 lg smantana
  • 1 cana parmezan
  • 2 lg faina      
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanada cu brocoli:

Se fierbe 1 broccoli circa 2 minute, apoi se scurge de apa, si se zrdobeste in bucatele mai mici cu furculita, dar nu prea tare sa nu iasa ca un piure.
Cand s-a racit, se amesteca broccoli cu 4 galbenusuri, 3 linguri smintana, o ceasca cascaval/parmezan ras, 2 linguri faina. Se bat separat albusurile pana se fac spuma, apoi se incorporeaza treptata spuma in amestecul cu broccoli, amestecandu-se de jos in sus, foarte usor, si cand e gata se toarna compozitia intr-o tava tapetata sau intr-un vas de jena.

Se da la cuptor 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanada cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brocoli cu sos de smantana