Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Funditele le-am adus de la Venetia :), mai am si niste corabioare dragute, sunt colorate si foarte bune.
Pastele se fac foarte repede. Asa ca le-am pus la fiert in apa clocotita cu sare, dupa indicatiile de pe pachet.
Intre timp am pregatit scoicile, le-am luat congelate si aveau si un sos de usturoi in punga vidata. Doar le-am pus in tigaie cu putin unt si le-am lasat la inabusit dupa indicatiile de pe pachet.
Complicat, nu?
Acum crevetii. Tot congelati, i-am pus la calit in putin unt, apoi am adaugat o cescuta de vin alb, cateva condimente, sare, piper, busuioc si i-am lasat vreo 5 minute sa fiarba. La final am pus usturoi pisat, din belsug.
Sosul pentru paste l-am facut din rosii la cutie, pe care le-am pasat mai intai si le-am fiert cu sare, piper, busuioc si putin usturoi.
Am asezat pastele pe o farfurie, deasupra am pus sos din belsug, apoi am pus crevetii si scoicile pe margine. Chiar au fost buneeeee!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult