Fasole cu ciolan afumat

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 5091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 2 cani fasole alba
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolele se spala bine in multe ape.

cu o seara inainte se pun fasolele  la inmuiat, in apa calda ,pentru ca a doua zi sa nu mai fie necesar sa le fierbem prea mult.

intr-o oala se pune pe trei sferturi apa.

ciolanul se spala putin daca este prea afumat ,se pune in oala in care ati pus apa si il puneti pe aragaz la fiert.

lasati sa fiarba putin mai bine de jumatate.

intre timp pregatiti legumele.

ardeiul rosu si galben se taie patratele.

ceapa se curata,se spala si se toaca.

morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

dupa ce ciolanul a fiert mai bine de jumatate se adauga fasolele inmuiate.

le lasati sa fiarba cam 15 min apoi adaugati si legumele.

cand e aproape gata fiarta mancarea de fasole cu ciolan,se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu piper si vegeta.

mai fierbeti cam 10 min si inchideti aragazul.

serviti alaturi de o muratura sau o ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

15.06.2010, 15:25

Una din retetele mele preferate

nadina73 1

15.06.2010, 17:15

sper ca nu a papat ela ca pe e o doare fiereasuper bun 5 furcu

Rocsi 1

15.06.2010, 17:44

si mie imi place sylvia dar numai fasolea ...eu la capitolul afumaturi stau mai greu nu prea imi permite organismul...sigur ti-a pastrat si tie ela...multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii