Fasole pastai pane

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 10 Sep 2017 | 5336 vizualizari

 

Fiind pe Elba la unchiul meu, m-am pus si pe gatit :))

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai verde
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai pane:

Fasolea pastai se curata de capete, se spala bine si se pune la fiert in apa clocotita si se lasa circa 10-15 minute.

Dupa ce a trecut timpul, se scurge de apa, se lasa putin sa se raceasca.

Se amesteca ouale cu sare si piper si faina cat cuprinde, se face o pasta, nu foarte groasa.

Se trec pastaiile prin compozitia de ou si faina si se pun intr-un ceaun cu ulei incins la prajit.

Se scot pe servet de hartie si se servesc cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oanapl 1

14.09.2017, 23:19

Interesantă rețeta!

Bya Ralu 1

16.09.2017, 20:36

multumesc

Panacris 1

26.03.2021, 18:33

Hmmm, încă n-am gustat păstăile gătite astfel! De probat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si marar