File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion

de lucy2002 in Peste, 18 Noi 2019 | 2156 vizualizari

 

O reteta foarte simpla si foarte gustoasa, eu zic ca tot secratul sta in sosul gogosarilor.  Mie imi place foarte mult, desi nu sunt mare consumatoare de peste.
Se poate consuma ca preparat cald dar si rece. Mie imi place mai mult rece.
Am uitat sa va spun ...reteta o am de la vecina mea Mihaela , la ea am gustat prima data acest preparat si mi-a placut foarte mult. Sper sa va fie de folos si voua.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de peste ( eu am avut salau)
  • un borcan 720 ml de gogosari in sos de bulion
  • 2 cepe mari
  • 4-5 morcovi potriviti
  • 200gr masline
  • 50ml ulei
  • condimente pentru peste
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion:

Ceapa curatata si spalata se taie julien si se pune intr-o cratita cu ulei la inmuiat ( nu prajit)

Morcovul se taie felii subtiri. cand ceapa s-a inmuiat adaugam morcovii si lasam pe foc pana sunt aproape facuti , condimentam cu sare si piper.

Fileul de peste se taie de grosimea unui deget si-l condimentam.

Amestecam legumele cu pestele si gogosari in sos de bulion si lasa sa stea 30 minute sa isi traga aromele.

Asezam amestecul de peste si legume intr-o tava de cuptor, deasupra punem masline si bagam tava la cuptorul preincalzit la 200grade pentru 25-30 minute sau pana cand pestele si legumele sunt facute.

POFTA BUNA!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

18.11.2019, 17:36

lucy2002 1

18.11.2019, 22:45

Multumesc frumos, tuturor!

Rocsi 1

20.11.2019, 19:05

Este bun pentru maine, ca tot este dezlegare la peste!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Red fish pe pat de legume la cuptor