File pangasius - pane

de geobucataras in Peste, 22 Feb 2015 | 4465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o punga file pangasius ( intr-o punga sunt 3-4 buc )
  • sare, piper
  • ulei
  • faina si pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File pangasius - pane:

Pestele il taiem cum dorim noi si il punem pe un servet de bucatarie sa absoarbe apa, intre timp batem ouale cu sare si piper iar intr-o farfurie amestecam faina cu pesmet.

Luam cate o bucata de peste ce o tavalim prin faina cu pesmet si prin ou dupa care punem la prajit .

TIPS-URI

1

Este o reteta usoara dar buna :D

Daca ti-a placut reteta noastra "File pangasius - pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane