Focaccia cu rosii cherry.

de Adele in Pizza, 11 Oct 2014 | 3309 vizualizari

 

O gustare binevenita la orice ora :D

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 400 gr faina.
  • 200 ml apa calda.
  • 10 gr drojdie.
  • 2 linguri de ulei de masline.
  • sare 15 gr.
  • 10-12 rosii cherry.
  • 1 lingura de ulei.
  • sare.
  • piper.
  • rozmarin.
  • oregano.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu rosii cherry.:

Pregatim aluatul in urmatorul fel :amestecam faina cu sarea intr-un vas ,adaugam apa calda in care dizolvam drojdia si continuam sa amestecam cu o lingura ,dupa care punem aluatul pe masa de lucru  adaugam uleiul si  framantam bine.Aluatul trebuie sa fie moale si elastic.Il acoperim si il lasam la cald pentru 30 de minute.

Dupa care se ia si se intinde cu mana direct in tava ,intre timp spalam si uscam rosiile ,le taiem in doua si le punem peste aluat,presaram cu sare si punem si putin ulei.Lasam la crescut inca 20-30 de minute dupa care dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 200 °.La jumatatea copturi punem rozmazrin si oregano.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu rosii cherry." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Focaccia alla genovese cu usturoi si rozmarin