Foccacia cu faina graham

de mihaelar63 in Piine, 11 Noi 2019 | 2435 vizualizari

 

 Cand prepar paine nu ma lasa inima sa nu profit de ocazie si sa intind si o foccacia. Din aceea buuna in pur stil romanesc. Adica cu ce ai prin casa. Aluatul este cel folosit aici: https://www.bucataras.ro/retete/painici-cu-seminte-ayran-si-faina-graham-91573.html

 

INGREDIENTE

  • 300 gr alut de paine -https://www.bucataras.ro/retete/painici-cu-seminte-ayran-si-faina-graham-91573.html
  • 200 gr sunca porc
  • 200 gr mozzarella
  • 200 gr masline negre
  • 200 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei masline
  • 2 rosii mari
  • 1 ardei iute verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura rozmarin uscat maruntit
  • codite de ceapa verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foccacia cu faina graham:

  1. Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu ulei de masline .
  2. Aceasta operatiune se ace usor cu ajutorul degetelor .
  3. Presarati deasupra aluatului rozmarin maruntit si sare .
  4. Se taie felii sunca si se distribuie in mod egal deasupra aluatului .
  5. Rosiile mari se feliaza . Rosiile cherry se taie in doua .
  6. Ardeiul se taie rondele .
  7. Distribuiti pe taoata suprafata aluatului in mod ordonat , mozzarela , rosii , cherry , masline , ardei iute .
  8. La sfarsit se pune uleiul de masline si se apasa alutaul  facand mici gropite .
  9. Uleiul de masline va da o minunata crusta .
  10. Se lasa sa mai dospeasca aluatu; 20 minute .
  11. Dati tava la cuptor aproximativ 30 minute pana capata o crusta frumoasa .
  12. Pentru prospetime decorati la servire cu codite de ceapa verde si rondele de ardei iute rosu .

                             Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Foccacia constitue o masa delicioasa .

2

Daca nu este servita la mic-dejun , poate fi insotita de un pahar de vin alb .

3

Este gustoasa atat calda cat si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Foccacia cu faina graham" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine regala cu lapte si seminte de in