Friganele servite cu miere

de Valclaudia in Mancare copii, 12 Apr 2017 | 4347 vizualizari

 

ideale pentru micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari de casa
  • 50 ml lapte dulce
  • 1 bagheta alba
  • un praf de sare
  • 100 ml ulei
  • miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele servite cu miere:

Feliem bagheta in rondele de 1 cm grosime.

Batem ouale cu praful de sare si laptele, punem uleiul la incins in tigaie.

Trecem fiecare felie de bagheta prin oul batut, apoi le asezam in tava in uleiul incins.

Lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi le intoarcem sa se rumeneasca si pe cealalta parte.

Le scoatem din tigaie pe o farfurie pe care am asezat servetele de bucatarie absorbante, sa se scurga uleiul in exces, apoi servim friganelele cu miere de albine si un pahar de lapte rece sau cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele servite cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de branza dulce