Friptura de porc cu carnaciori

de mihaelar63 in Porc, 13 Apr 2020 | 1976 vizualizari

 

 Am dorit sa prepar ceva bun , gustos si rapid . Tocmai am primit carnaciori proaspeti dar prea putini , asa ca a pus langa ei si care si am preparat o friptura rumena de toata frumusetea . Garnitura este la alegere. Noi din motive bine intemeiate am pus alaturi doar o salata !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnati subtiri de porc -proaspeti
  • 300 gr ceafa de porc
  • 300 gr pulpa de porc
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 1 lingurita cimbrisor uscat maruntit
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu carnaciori:

  1. Carnea se taie felii si se asaza in tava.
  2. Deasupra puneti carnaciorii subtiri .
  3. Ceapa si usturoiul verde se taie rondele .si se pun deasupra carnurilor in tava .
  4. Adugati cimbrisor , sare , piper si boia .
  5. Se toarna apa , cat sa acopere toate ingredientele .
  6. Nu am mai pus ulei , fiind suficienta grasimea eliberata la coacere .
  7. Se da tava la cuptor acoperita cu o folie de aluminiu timp de o ora .
  8. In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura .
  9. Friptura de porc se serveste cu garnitura si salata preferata .

                                               Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Panacris 1

14.04.2020, 16:05

Bunăăăăă!

Rocsi 1

14.04.2020, 20:23

Carnaciorii ii las, dar friptura servesc si eu, ca este prea buna!

cristinutanicolita 1

15.04.2020, 14:00

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute rumenite in vasul de lut la cuptor, cea mai gustoasa reteta