Friptura de porc cu garnitura de orez

de gaby_gabytza in Porc, 19 Mar 2019 | 3933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • condimente friptura
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • 300 g orez
  • 2 cepe
  • 3 linguri bulion
  • 75 ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu garnitura de orez:

Spalam carnea, o taiem bucati si o condimentam cu sare, piper, rozmarin si condimentele pentru friptura.

Ungem o tava cu ulei si asezam carnea condimentata.

Intr-o tigaie adaugam ceapa tocata marunt, uleiul, bulionul, boiaua de ardei dulce si ardeiul tocat marunt. Le calim impreuna, iar la sfarsit adaugam orezul, sare si piper dupa gust. Il mai amestecam 2-3 minute si oprim focul.

Intre bucatile de carne asezata in tava punem orezul gatit la tigaie.

Adaugam apa cat sa acopere carne si cateva frunze de dafin si dam la cuptor pana se fragezeste carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Jambon la cuptor