Fructe de mare pe paine

de ianculubita in Fructe de mare, 7 Mar 2011 | 4021 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la fata mea din Italia dar nici asta nu e completa,cand voi avea toate ingredientele,o fac si o postez aici;totusi va garantez ca si asa este buna papica

 

INGREDIENTE

  • 2felii de paine,nu franzela ca-s prea mici feliile
  • 1punga de amestec de fructe de mare
  • 2linguri ulei de masline
  • 1catel de usturoi
  • 2-3linguri vin alb
  • sare,piper
  • busuioc
  • 1rosie mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare pe paine:

In tigaie am pus ulei si usturoiul intreg,l-am lasat pana a inceput sa se ingalbeneasca apoi l-am scos;am pus fructele de mare si rosia taiata cuburi;am lasat pe foc cu capac cateva minute,am pus vinul,am dat focul tare sa se evapore alcoolul am impartit totul pe cele doua felii de paine,pe fiecare le-am pus in folie alimentara,am facut ca un pachet si le-am dat la cuptor 5-6min;se servesc calde cu putina lamaie cine doreste;este un aperitiv grozav,si aici garantez

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare pe paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Arc de creveti cu orez basmati