Fusilli cu ciuperci

de mihaelar63 in Fusilli, 25 Mar 2020 | 2578 vizualizari

 

 Reteta  aceasta a fost preparata pentru caserola la serviciu intr-o zi de miercuri. Mi-a placut mult. Secretul este sa alegi paste de calitate.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fusilli pugliese tris
  • 3 cepe verzi-partea verde
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 borcan ciuperci in saramura
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 lingurita nucsora macinata
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 10 rosii cherry -diverse culori
  • 1 lingura zataar-condiment cu cimbru salbatic si susan
  • 1 lingura cu varf patrunjel verde tocat
  • sare
  • Ketchup picant la servire
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci:

  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotinda respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Sarati. 
  2. Curatati si spalati legumele.
  3. Taiati ceapa verde si usturoiul marunt. Feliati ardeiii.Taiati rosiile in sferturi.
  4. Ciupercile se scurge saramura si se limpezesc cu apa rece. Lasati-le la scurs din nou in strecuratoare.
  5. Cat timp fierb pastele se soteaza usor ceapa , usturoiul si ardeiiin ulei de masline. Sarati usor.
  6. Adaugati pastele si rosiile peste legumele sotate .
  7. Se lasa pe foc inca cateva minute .
  8. Condimentati cu piper si nucsoara. Amestecati.
  9. La servire puneti alaturi sticla cu ketchup.

TIPS-URI

1

Alegeti paste de calitate.

2

Fusilli cu ciuperci sunt gustoase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci