Gnocchi cu mascarpone si pesto

de Retete_Haplea in Tortellini, 5 Mai 2015 | 3561 vizualizari

 

Voglio mangiare presto
Gnocchi de casă cu sos pesto

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru gnocchi: 300 g mascarpone,
  • 2 oua medii,
  • 300 g faina,
  • 100 g parmezan razuit;
  • Ingrediente pentru sosul pesto:
  • 50 ml ulei de masline,
  • cateva frunze busuioc proaspat,
  • 50 g parmezan razuit,
  • cativa muguri de pin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu mascarpone si pesto:

Amestecam intr-un bol mascarponele cu parmezanul razuit, apoi incorporam ouale si faina. Amestecam pana obtinem o coca 

Lasam la rece cat preparam sosul pesto: mestecam intr-un mojar uleiul de masline cu parmezanul, mugurii de pin si cu frunzele de busuioc pana obtinem o pasta.

Din aluatul rece formam suluri cu dimaterul de 3- 4 cm. Le taiem rondele groase de aproximativ 1 cm.


Prajim gnocchi in ulei de masline. Servim cu sos pesto si parmezan presarat deasupra.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu mascarpone si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de ardei