Gogosari in suc de rosii

de Michelle in Muraturi, 15 Sep 2009 | 10847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari,
  • 10 kg rosii,
  • sare,
  • apa,
  • frunze de telina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in suc de rosii:

Gogosarii se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare.

Rosiile se dau prin masina ,sucul se pune la fiert si daca  e prea gros se mai pune apa,se sareaza dupa gust.

gogosarii ii asezam in borcane + frunze de telina.Cand sucul e fiert rasturnam gogosarii dintr-un borcan (in suc) lasam 2 min apoi ii punem din nou in borcan,punem si suc pana se umple punem capacul si punem sub o patura pana a doua zi...sunt super buni...

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

15.09.2009, 19:57

Foarte interesanta reteta! Se marineaza cumva in sucul de rosii, nu? ce gust au?

Michelle 1

17.09.2009, 16:19

isi mentin gustul lor de gogosar...si raman crocanti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi colorate