Icre de post

de Lavinia in Mancaruri de post, 16 Noi 2013 | 9293 vizualizari

 

Sursa de inspiratie : Laura Sava. Se fac foarte usor si sunt foarte delicioase si satioase :)

 

INGREDIENTE

  • 3 cani suc de rosii
  • 1 cana de gris
  • 1 cana de ulei
  • 1 ceapa mica
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de post:

Intr-o craticioara se pune sucul de rosii la fiert.

Cand incepe sa dea in clocot se adauga grisul in ploaie si se amesteca bine pana ce grisul se umfla apoi se lasa la racit.

Intr-un bol pentru mixer pune grisul apoi adauga uleiul treptat si omogenizeaza bine.(Eu nu am avut nevoie de tot uleiul)

Adauga sare dupa gust si ceapa tocata marunt.

TIPS-URI

1

Folositi aceeasi cana pentru a masura toate ingredientele.Cana mea a avut 200 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Lavinia 1

17.11.2013, 13:06

Multumesc

laura_n 1

17.11.2013, 17:40

yuuum, m-ai facut tare, tare curioasa

Lavinia 1

17.11.2013, 19:59

Laura,au fost foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate din linte rosie