Lapte de migdale

de Carmen_g in Vegan / Raw vegan, 8 Apr 2015 | 5044 vizualizari

 

De ceva timp am descoperit laptele de migdale! E atat de gustos si hranitor incat la o saptamana-doua ne delectam cu aceasta bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 230 g migdale hidratate
  • 600 ml apa
  • 2 linguri cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte de migdale:

Migdalele se pun intr-un litru de apa si se lasa la hidratat peste noapte.

A doua zi se pun in blender migdalele hidratate si cele 600 ml de apa. Se mixeaza aprox.1 minut.
Laptele se trece intr-o sita deasa sau printr-un tifon pentru a obtine un lapte fin.

Se adauga mierea si se amesteca pana se dizolva.

E delicios acest laptic, cu gust intens de migdale.

TIPS-URI

1

Pulpa ramasa nu se arunca, se poate folosi la retete de biscuiti sau pasta de migdale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta mea de mic dejun integral