Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am vazut postarea pe Facebook si linkul ducea la un blog numit Retete cu Tania . Mi-a placut idea de a prepara laptele de ovaz acasa pentru ca cel cumparat e scump si are adaos de zahar , calciu si altele .
Asa ca mi-am pus in cap sa il invcerc si sunt foarte multumita de rezultat
Punem fulgi de ovaz intr-un vas cu un pahar de apa. Apa trebuie sa acopere fulgi ca sa ii ajute sa se inmoaie. Lasam la inmuiat minim 1 ora la temperatura camerei . Daca nu au absorbit toata apa atunci ii scurgem de apa in exces.
Turnam fulgi cu apa intr-un blender , adaugam 2 pahare de apa , mierea si aromele si pornim blenderul . In functie de blenderul pe care il folositi va dura cam 3-5 minute pana e gata .
Va fi foarte cremos . Eu l-am strecut pe o strecuratoare mare ca sa il bea si fetita mea.
Este cremos, fin si foarte aromat .
Va recomand reteta cu drag .
Se poate pastra la frigider cateva zile , dar la mine nu a ramas nimic de pastrat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult