Lasagna cu piept de pui si legume

de AnyCostescu in Lasagna, 17 Sep 2012 | 5470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna:
  • 4 oua mai mici,
  • 300 g faina,
  • 1/2 lingurita sare
  • pentrut sos:
  • 5 ardei grasi
  • 1 vanata
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • aprox 500 g piept de pui
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu piept de pui si legume:

Foile de lasagna se fac din cate un ou la fiecare 100 g faina si un praf de sare.

Legumele se calesc pana se inmoaie, se adauga pieptul de pui si usturoiul si se lasa la foc potrivit pana fierbe totul si se leaga ca un sos. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc.

Se ia un vas de yena mic in care se pune un strat de foi, apoi unul de legume, iar unul de foi si unul de legume, iar deasupra o foaie. Se rade cascaval din belsug si se da la cuptor aproximativ 40 minute.

Se serveste fierbinte dar e buna si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

17.09.2012, 20:22

buna

Bya Ralu 1

17.09.2012, 20:33

ce papica bun ne-ai pregatit

Sim0na 1

17.09.2012, 22:03

Buna tare mai ales cu pui!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna