"Lecso" - tocana ungureasca

de Sim0na in Mancaruri de legume, 8 Aug 2012 | 8434 vizualizari

 

O reteta de la soacra mea!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fazanita
  • 3 oua gaina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa medie
  • 3 rosii foarte coapte
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Lecso" - tocana ungureasca:

Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt.

Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus la calit in ulei. Cand a fost gata, am adaugat rosiile tocatesi am lasat putin sa se amestece aromele. Am batut ouale cu putina sare si piper, si le-am adaugat amestecului de legume. Am amestecat bine pentru a se praji oul pe toate partile.

Am papat cu paine unsa cu crema de branza cu smantana de la Delaco si cu bucati de rosie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Lecso" - tocana ungureasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Zamfira 1

09.08.2012, 16:34

RuxyRux 1

09.08.2012, 20:23

Trebuie sa fie deliciu! Ce frumoasa esti Simo!

Sim0na 1

09.08.2012, 20:50

antici_gabytza
Zamfira
RuxyRux, este foarte bun! Sar`mana de compliment poza asta este mai veche

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume, de toamna