Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 10 Iun 2016 | 5709 vizualizari

 

Reteta luata de la Oana, a fost gata in 3 ore jumatate, Oana am vazut ca a lasat-o 6 ore

 

INGREDIENTE

  • limba de vita circa 800 gr
  • masline negre
  • 150 ml suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot:

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare.

Cand incepe sa fiarba apa se pune limba spalata si se acopera cu un capac.

Se da in clocot 3-4 minute,dupa care se ia de pe foc si se lasa in apa calda inca vreo 10 minute.

Se scoate pe un tocator limba de vita si se curata de grasime si de partea alba,se taie in bucati de 2 cm.

Se aranjeaza in vasul de la aparat,deasupra punem ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri.

Se pun condimentele,foile de dafin,maslinele,vinul si pasta de rosii.

Se seteaza slow cooker Crock-Pot pentru functia high pentru 3:30.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti gatiti la slow cooker Crock-Pot