Limonada cu menta

de Retete cu Margareta Cismasiu in Bauturi, 23 Iul 2015 | 3165 vizualizari

 

In aceste zile caniculare, sa ne racorim cu o limonada energizanta si plina de vitamine. Rece si racoroasa,este bautura ideala in zilele de foc din vara aceasta. Sa ne revigoram deci cu o limonada cu menta.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 lamai,
  • un pumn de frunze de menta,
  • 3-4 linguri miere,
  • 200ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada cu menta:

Lamaile se curata de coaja si de partea albicioasa, care e amara. Se taie si se pune in blender. Frunzele de menta se spala si se adauga peste lamai. Se porneste blenderul si se tine aproximativ 1 min. Compozitia rezultata se toarna intr-o cana. Se adauga mierea si apa si se amesteca pana se omogenizeaza.Se pastreaza la frigider 1-2 zile.

Pentru servire, se umple 1/3 dintr-un pahar cu compozitia de lamaie si menta si se adauga apa. Se serveste cu cuburi de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu limette si ghimbir