Macrou la gratar

de housy in Peste, 10 Sep 2011 | 20406 vizualizari

 

facut impreuna cu tati si Florinu

 

INGREDIENTE

  • 5 buc de macrou curatat
  • sare
  • piper
  • gratar
  • ulei pt uns gratarul
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar:

 - macroul se curata de oase, se taie capul, se desface ca in poza, se spala bine, se sterge prin tamponare cu un prosop de hartie si se pune pe gratarul stropit cu ulei in prealabil

 - se intoarce pe o parte si pe alta pana se rumeneste

 - se serveste cu mujdei de usturoi proaspat 

 

                                                                  Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

housy 1

23.11.2012, 18:18

cu o foaaaaaaaaaaarte mare intarziere ! va multumesc pt urarile de la multi ani din martie

Bunica 1

28.03.2013, 13:05

La multi ani!

marianascarlat 1

28.03.2013, 20:37

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Plachie de macrou