Maioneza de pufuleti

de VERONICA2607 in Sosuri, 10 Mar 2012 | 28061 vizualizari

 

Am auzit de multe maioneze de post ...de cartof...de fasole...de faina...de lapte din soia...si din pufuleti...reteta despre care mi se spunea ca nu-i buna si are aspect urat....dar am incercat toate retetele si nu mi-a placut decat una...cea de pufuleti

 

INGREDIENTE

  • 45 gr pufuleti (punga mica)
  • 100 ml ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 3 linguri apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de pufuleti:

    Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de pufuleti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

11.03.2012, 19:27

MIUTA 1

11.03.2012, 20:24

Super idee am pus reteta la favorite,imi place

iry-gabriela 1

12.03.2012, 05:51

am bagat-o la favorite am auzit de ea dar nu am preparat-o









































































COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post din aquafaba