Maioneza de usturoi

de lili in Clasice, 26 Sep 2010 | 9385 vizualizari

 

este foarte buna la gratare si cartofi pai

 

INGREDIENTE

  • -3-4 catei de usturoi
  • -ulei
  • -sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de usturoi:

Curatim usturoiul si il pisam bine.Punem sare peste el si il frecam pana devine o pasta.Peste pasta obtinuta turnam cate putin ulei ca la maioneza.Astfel obtinem o maioneza consistenta. Daca dorim la final se poate adauga si putina smantana.


Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

29.09.2010, 01:34

asa e ,e super buna5f

Teo 1

01.10.2010, 12:21

e ocombinatie delicioasa!mereu ma ling pe degete!

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:24

si eu fac asa maioneza si maik adaug smantana .... ca e prea tare la gust fara , oricum ai 5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dip cu vanata si pasta tahini