Maioneza din gris

de Michelle in Vegan / Raw vegan, 8 Ian 2010 | 9225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte soia(se poate face si cu lapte de vaca sau apa)
  • 2 lg gris
  • 2 lg lapte soia
  • sare
  • zeama de la o lamaie
  • 300 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza din gris:

Laptele se amesteca cu grisul si se pune la fiert,mestecand pana se omogenizeaza
Se lasa la racit,apoi se adauga cele 2 lg de lapte,apoi se amesteca cu mixerul si se adauga uleiul(nu tot odata)
Zeama de lamaie,sare dupa gust


Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza din gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat