Mamaliguta cu tocanita -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mar 2010 | 6596 vizualizari

 

azi am trecut pe mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 4oo g varza de bruxel
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de faina
  • 1 pahar lapte de soia(smanatana daca nu e de post sau lapte)
  • 1 lingurita delikat
  • ulei de masline 4-5 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu tocanita -post:

Se curata ceapa si se toaca marunt cu ardeiul rosu apoi se caleste in ulei ,dupa care se pune 1 lingurita boia dulce si apoi se pun cartofi curatati si taiati cubulete,dupa care se pune varza de bruxel si delikatu

Se lasa sa fiarba la foc potirvit pana se fierb bine,apoi se pune (optional numai daca doriti) eu fac 1-2 linguri de faina cu lapte de soia in acest caz(de post)se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se pune patrunjel verde tocat,si se stinge focu

Se serveste cu mamaliguta calda si cu o salata daca doriti probabil ve-ti zice varza cu varza de bruxel ............eu asa ma avut ,voi servici cu ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu tocanita -post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

17.03.2010, 00:29

vai rivka te-am dat disparuta, am zis mai fata asta si-a pus palaria si cred ca a plecat la plaja nu mai are timp de bucatarie,Haide vino te astept

nadina73 1

17.03.2010, 00:31

rivka ce ai gatit azi,hai zi ceva nou............ceva retete noi

danis 1

06.04.2010, 21:34

ce bine arata ,dupa atata carne acuma chaiar ar merge o tacanita de ciupercinota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu conopida