Mancare de ciupercute

de jolygina in Mancaruri de post, 28 Aug 2011 | 5299 vizualizari

 

cu ce poate merge mai bine decat cu mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 500g ciupercute proaspete
  • 3-4 cepe
  • 2 morcovi
  • sare 
  • piper
  • 2 linguri de bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciupercute:

Curatam ciupercutele si le taiem solzisori (eu asa le zic)

Ceapa o curatam si la fel o taiem solzisori ,morcovii rondele si punem intr-o cratita ceapa si morcovii si apa cat sa le acopere nu mai mult .

Le lasam circa 20 de minute ,dupa care adaugam si ciupercutele, amestecam bine si adaugam sarea si piperul ,le mai lasam 15-20 de minute apoi adaugam cele doua linguri de bulion si amestecam bine

Gustam din ea iar daca morcovii sunt gata si intra furculita in ei inseamna ca trebuie sa oprim focul 

Eu am mai facut si un pui de mamaliguta langa aceasta tocanita care este foarte gustoasa si sanatoasa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu ciuperci forestiere