Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

de Rocsi in Mancaruri de legume, 12 Oct 2012 | 6966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 3-4 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ou si cascaval:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le decojim si le taiem bucatele mici.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam ceapa, rosiile si le inabusim vreo 3 minute. Punem apoi bucatile de dovlecei si picuram putina apa, dar foarte putina ca lasa si dovleceii. Acoperim cu un capac si lasam sa se pregatesca la foc potrivit.

Batem ouale spuma si cand legumele sunt bine patrunse iar mancarea este scazuta le turnam in cratita. Invartim si lasam sa se faca bine si ouale. Condimentam cu sare si piper, iar la final punem usturoiul curatat si pisat. Tragem cratita, presaram cascaval ras, apoi acoperim cu capac pentru a se topi.

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu sos de rosii si mozzarella