Mancare de fasole verde

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 1 Apr 2020 | 3968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g fasole galbena congelata
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • marar
  • 5 graunti usturoi
  • ulei
  • 3 lg pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde:

Ceapa, morcovul se curata si se spală. 

Se toaca mărunt. 

Ardeiul se curăță, spala si se taie julien. 

Intr-o cratita se pune ulei si când se încinge se adaugă ceapa si morcovul,punem 1/2 ceașcă de apa si calim legumele cca 10 min.. Se adaugă  ardeiul si 2,5 l apa. Cand apa fierbe se adaugă fasolea si se lasa sa fiarba. Cand fasolea este aproape fiarta se adaugă pasta de rosii, usturoiul posta si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adaugă mararul,tocat mărunt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu quinoa