Mancare de legume la slow cooker Crock-Pot

de Gherca Daniela in Slow Cooker, 12 Mar 2017 | 3475 vizualizari

 

Va invit la o reteta de post foarte gustoasa, plina de savoare, usoara si sanatoasa! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel verde (zucchini)
  • 5 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 4 ardei mari copti (la borcan)
  • sare
  • piper
  • 100 ml apa
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de legume la slow cooker Crock-Pot:

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam toate legumele in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 2.4 l, condimentam cu sare si putin piper, apa si uleiul, amestecam putin si punem capacul.

Conectam oala la o sursa de curent si setam la modul "High" pentru 3 ore jumatate. Cand este gata, presaram patrunjel verde si se poate servi!

Foarte bun si sanatos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L