Marinada in sos de rosii

de violeta30 in Pt. carne, 9 Apr 2018 | 6323 vizualizari

 

Bunatati de Paste !
Am incercat o alta marinada mai altfel pentru friptura de miel si a iesit excelenta ;)

 

INGREDIENTE

  • carne pentru friptura (porc, vita, miel, pui...)
  • o canuta de pasta de tomate mai lichida
  • condimente (piper, cimbru, boia, cimbrisor...) dupa gust
  • 2 linguri delikat sau sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinada in sos de rosii:

Pregatim bucatile de carne sa nu fie prea groase.

Intr-un bol amestecam restul ingredientelor pana devin un sos.

Luam bucatile de carne si le ungem cu sosul format. Le asezam intr-un recipient cu capac ermetic si le depozitam in frigider. Se recomanda a se marina cu cel putin 12 ore inainte de a frige carnea. Daca lasam carnea mai multe zile in marinada, o vom intoarce in sos din cand in cand, macar o data pe zi.

Este foarte gustoasa si foarte aromata.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinada in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Costita de Praid - reteta nr.1850