Melcisori cu ciuperci si branzeturi

de katty in Paste, 25 Apr 2020 | 1579 vizualizari

 

Imi era dor de niste paste cu branza. Am imbunatatit putin pastele cu niste ciuperci si pot sa spun ca au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste melcisori
  • 150 gr ciuperci din conserva
  • 100 gr branza telemea de oaie
  • 50 gr cascaval
  • 1 lingura parmezan ras
  • 2 linguri smantana
  • 15 gr unt pentru uns forma
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ciuperci si branzeturi:

Fierbem pastele in apa sarata conform instructiunilor de pe punga.

Scurgem ciupercile si le clatim bine. Radem telemeaua, cascavalul si parmezanul.

Scurgem pastele, adaugam ciupercile, branza, cascavalul si smantana si amestecam usor.

Ungem forma bine cu unt si turnam compozitia. Presaram deasupra parmezanul si dam forma la cuptor pana se rumeneste.

Servim pastele calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ciuperci si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana