Mic dejun in lipie libaneza

de ela in Pizza, 15 Feb 2010 | 8138 vizualizari

 

ceva rapid caci traim mancand din mers

 

INGREDIENTE

  • 1lipie,
  • 1felie svaiter,
  • 1felie muschi file-sau sunca presata sau jambon,
  • 100gr branza topita sau crema de branza,
  • 1rosie,
  • ardei gras,
  • 1cabanos,
  • 1castravete murat,
  • maioneza,
  • 1lingura sos remulade,
  • cascaval ras,
  • salata verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun in lipie libaneza:

Ungem o lipie cu branza topita sau crema de branza almette cu verdeata.Deasupra punem pe rand o felie de muschi file,cabanosul taiat cubulete,ardeiul si castravetele cubulete,felia de svaiter sau de cascaval ,rosia cubulete,radem cascaval,decoram cu maioneza si sos,cateva frunze mici de salata.

Rulam lipia si o punem la microunde cateva clipe.Se poate servi calda dar si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun in lipie libaneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Miha 1

15.02.2010, 15:26

Hi hi...mie nu-mi place sa mananc din mers...Eu stau gospodareste la masa. )

ela 1

15.02.2010, 15:29

eu stau rar la masa foarte rar la masa,mananc din mers mereu,e mare lucru daca ajung sa mananc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza carbonara