Mingiute de cascaval

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2009 | 5193 vizualizari

 

reteta o am de la soacra-mea care o are dintr-o revista... nu mai stim ce revista pt ca era o foaie decupata :D:D

 

INGREDIENTE

  • 250 g cascaval
  • 3 oua
  • 2-3 linguri cu faina
  • o legatura de marar
  • sare si piper
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mingiute de cascaval:

 

Cascavalul se da pe razatoare, pe ochiurile mici ale razatoarei. Doua oua se bat si se amesteca cu cascavalul. Se adauga  faina usor pentru a nu face cocoloase si amestecand pana se incorporeaza bine. 

Mararul se toaca marunt si se pune peste compozitie amestecand bine pentru a dispersa in mod egal mararul. Se mai pune sare si piper dupa gust.

Se fac mingiute mici care se dau printr-un ou batut, se pune sare si piper iar apoi se dau bine prin mult pesmet pentru a nu curge mai apoi cascavalul in momentul prajelii.

Intr-un ceaun se pune la incins ulei, sa fie destul de mult cat sa balteasca mingiutele.

Cand uleiul este foarte bine incins se pun mingiutele. Trebuie avut grija ca se fac foarte repede. De preferat ar fi ca mai intai sa faceti toate mingiutele si apoi sa le prajiti. Se scot pe niste servetele pentru a se scurge bine de ulei.

Se mananca atat calde cat si reci.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mingiute de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ionix 1

05.12.2009, 15:30

asa-i Rivka... mie-mi plac calde mai mult, desi pap mai putin pt ca-s prajite... dar sunt bune si nu absorb ulei mult... nu-s gretoase deloc...

brie 1

05.12.2009, 18:15

pana_luminita 1

05.12.2009, 23:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval,salam si rosii