Mini Pizza

de nico_nico in Pizza, 26 Oct 2016 | 1925 vizualizari

 

Sunt foarte bune si gustoase si merg si la picnic, la drumetie sunt chiar ideale.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 500 gr faina,
  • 250ml apa,
  • putina sare,
  • 25 gr drojdie,
  • 4 linguri ulei.
  • Umplutura:
  • bulion,
  • condiment de cimbru uscat,
  • cascaval,
  • sunca pentru pizza(sau salam),
  • porumb din conserva(sau congelator),
  • ceapa,
  • ardei,
  • 1ou pentru uns deasupra.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pizza:

Pentru aluat se amesteca toate la un loc,se framanta bine si se lasa la dospit circa 30 minute.Apoi se intinde in foaie se intinde bulionul cu cimbrul apoi razuim cascavalul,punem ceapa si ardelul taiate cubulete,porumbul,sunca.(puteti pune ingredientele in orice ordine doriti).Apoi se ruleaza se taie in bucati groase de 2-3 cm si se aseaza in tava unsa cu ulei si apoi se ung cu oul batut bine.Se lasa la dospit in tava 30 minute apoi se pun in cuptor la foc potrivit.Se coc circa 20-25 minute.  Sunt foarte bune si ca aperitiv cand ai musafiri nepoftiti in circa 1,30 ai rezolvat problema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza la cuptor